26 Temmuz 2009 Pazar

2009 UN MODA DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI



2009’UN MODA DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI


SİZDE BÖYLE BİR DÜĞÜN HAYAL EDİYORSANIZ HEMEN GERÇEKLEŞTİRELİM LÜTFEN TIKLAYINIZ…



Son yıllarda düğün organizasyonlarını birbirinden ayrıştırmak ve hatırlanır kılmak için ilgi çekici konseptler kullanılıyor. Çingene, sahil, çöl, Rönesans derken organizasyon şirketleri hemen her temayı işlemeye alıştı bile. İşte bu yılın öne çıkan dört teması.

Pembe tutkusu

Pembe üzerine kurgulanan bir atmosfer ister istemez aşırı romantik olabilir ancak bunu dengeleyebilirsiniz. Örneğin, modern formlu mobilyalar kullanarak. Hatta onları demi-klasik olan mobilyalarla karıştırarak ya da pleksi ve saf ipek gibi zıt malzemeleri birleştirerek.

Düğün organizasyonunun teması pembe olduğu zaman, ona eşlik eden renklere ve aksesuarlarda kullanılacak malzemelere dikkat etmek gerekiyor. Masada pembe ve fuşyanın yanına kırmızı, mor ve turuncu gibi sıcak renkler kullanırsanız, egzotik bir atmosfer elde edersiniz. Daha klasik bir düğünde ise tek seçeneğiniz vardır: Beyaz. Malzeme olarak ise mermer masa, kristal kadehler ve şamdanlar ve doğal bitki dokusunu tercih edebilirsiniz.

Gerçek bir yaratıcılık arayanlara: Pembeye boyanmış yumurta kabukları ile havyarlı ıstakoz servisi yapmak. Ama işiniz henüz bitmedi; onları gümüş peçete halkalarıyla sabitleyebilir ve tümünü, deniz tuzu ile kaplı bir tepsiye dizebilirsiniz.

Pembe teması için mönünün hafif ve rahatlatıcı olmasına çalışın; örneğin şık ama kolay hazırlanabilir meyve salatalarını çiçeklerle süsleyerek servis edebilirsiniz.

Okyanusa doğru

Deniz kıyısında yapılacak bir düğününü en doğru paletini tahmin etmek zor değil: Mor ve mavi tonları, kum renkleri, bej ve ekru gibi nötrler. Mobilya olarak patine boyanmış rustik koltuk, sandalye ve masalar, porselen yemek takımları, gümüş servisler ve elbette ki uçuşan organzalar. Rüzgardan yararlanın.

Sahilde yapılması planlanan bir düğünün en önemli detayı, mobilyalarda çok az kumaş kullanmaktır. Bu yüzden döşeli mobilyalar yerine ham yüzeyli, dokusu soyulmuş ve doğallığını koruyan (özellikle hasır) mobilyalar idealdir.

Geleneksel düğün organizasyonlarına göre daha sportif bir atmosferi olan sahil düğünlerinin masaüstünde aynı basitlik ve sadelik geçerli olmalı. Örneğin klasik peçete halkaları ve bardak altlıkları yer,ne karton ya da aydınger kullanabilirsiniz.

Ve işte pasta: Yalın ve doğal dokulu bir bahçe masasının üstünde, sadece deniz kabukları ve incilerle süslenmiş pasta, aynı zamana çok romantik.


Çiftlikte bir gün

Bir çiftlik düğününün en önemli dekorasyon kuralı, onu gerçek bir çiftlik düğünü gibi kurgulamaktır. Örneğin, country tarzının efsane pötikare kumaşları ve fiyonklar bu stilin önemli detayları olarak notlarınızda bulunmalı.

Yeşil, sarı ve beyaz renklerin öne çıktığı atmosferin pastası da temaya uygun olarak bahçe çiti esprisinde tasarlanabilir.

İsim kartları olarak çiftlik sahnelerinin seramik sembolleri ve çiçekleri kullanabilirsiniz.

Pötikareye devam: Temanın renklerine uygun tonlarda kurdeleler ve lalelerle basitçe süslenmiş bir şampanya kovasına ne dersiniz?

Genel oturma düzenini gösteren kartlar için çim kaplı galvaniz tepsiler kullanılabilir. Bunlara yine çiftlik hayvanları şeklinde seramik biblolar eşlik edebilir.

Bağbozumu

Şarap bağları, spor-klasik düğünler için ilgi çekici mekanlardan biri olabilir. Pasta kesimi için düşünülen ahşap gazebo, şifon ve organza kumaşlarla kaplanmış, tül kurdelelerle hareketlendirilmiş. Beyaz ve sarı renklerdeki güller, bu atmosferin romantik dokunuşlarından.

Bağ evi düğünlerinin uygun renk paletinde mor ve mürdüm tonları, koyu yeşil-yağ yeşili, turuncu, amber rengi ve bej bulunuyor. Keten kumaşla kaplanmış, serbest çiçek aranjmanları ve hafif yiyecek-içeceklerle tamamlanmış banket masası, doğallığı zarafetle birleştirmekte.

Bir düğünün temasını detaylarda kullanarak kuvvetlendirmelisiniz. Örneğin, şarap bağlarında gerçekleşen bu organizasyonun pastasında üzüm figürü kullanabilirsiniz.

İtalyanca müzik eşliğinde şampanya. Flüt kadehlerde sunulan içki için ortanca çiçeklerinin de yer aldığı bir banket masası hazırlanabilir.

Doğallık içinde şıklık, rahatlık içinde düzen: İşte büyük sır. Farklı çiçeklerle gelişigüzel doldurulmuş gibi duran saksılar, aslında belli bir orkestrasyon içinde. Pastel renklerdeki seramik saksılar ise kurdelerle hareket kazanabilir.

Kaynak: Brides

SİZDE BÖYLE BİR DÜĞÜN HAYAL EDİYORSANIZ HEMEN GERÇEKLEŞTİRELİM LÜTFEN TIKLAYINIZ….


1 yorum:

  1. Çalışmalarınızda hayırlı işler dilerim . www.izmirdugundavet.com işinize yararmı satmak isterim..0555 4489722 hakan ozansoy

    YanıtlaSil